Vakantie intuïtief schilderen in Hoepertingen (Borgloon)

 


Zomer 2020
periode : van woensdag 22 juli 2020 tot zondag 26 juli 2020


We doen een korte ontspanningsoefening. Geïnspireerd door een gedicht, een tekst, of een visualisatieoefening kies jij jouw kleuren. Door contact te leggen met de kracht van deze kleuren leg je een verbinding met wie je in Wezen bent. We doen speciale oefeningen waardoor we meer contact krijgen met ons innerlijk zodat we blokkades kunnen transformeren. Je leert aanvoelen welke kleur je nodig hebt om meer in evenwicht te komen. Daardoor "voed" jij als het ware je eigen aura. Kleur is trilling en heeft een krachtige invloed op ons. Creativiteit doet je trillingsfrequentie stijgen en werkt zeer ontspannend. Voor deze cursus is GEEN ervaring vereist. Begeleiding : Ria Nys (lesgeefster in intuitief schilderen).

Aantal deelnemers : 15
Waar : Kasteel Mariagaarde te Hoepertingen (Borgloon). Het is een buitengewoon prachtige omgeving ; ideaal om te mediteren, te wandelen en te genieten van de kalmte en de zuivere lucht.


Deelnameprijs : 500 euro voor 4 overnachtingen op basis van 2-persoonskamers of 560 euro voor een eenpersoonskamer;
In de kamers is een douche en toilet aanwezig.

Materiaal : u brengt zelf papier, verf, penselen en soft pastels mede of u koopt ter plaatse verf, pastelkrijtjes, penselen en papier aan.
Inschrijving : Definitieve inschrijving gebeurt in volgorde van betaling door een voorschot van 100 euro. Het overige cursusgeld wordt 6 weken voor de reis geregeld. Vraag achter de annulatiekosten.

Indien je nog vragen hebt,
0472/43 02 52 of 03/235 59 21

of mail me : ria.nys@skynet.be

Info : Een deelnemerslijst (voor eventueel carpooling), praktische mededelingen, ontvang je na inschrijving.

www.rianys.net | webdesign CtrlZ | © CtrlZ 2019